Köpmangården är en anrik butik som har funnits på Klammerdammsgatan i Halmstad i över 25 år. Innan dess fann man Köpmansgården på Brogatan. Köpmansgården drivs sedan augusti 2010 av Anna som har arbetat i butiken sedan 1995.

Vi har specialiserat oss på thé & kaffe och har idag drygt 200 thé-sorter, plus ett 30-tal kaffesorter. Förutom vanligt kaffe har vi även ett 15-tal espressosorter.

Eftersom butiken är full med thé & kaffe, så ligger det nära till hands att även ha allt tillbehör du kan tänka dig till din dryck och till ditt kök, såsom porslin, husgeråd, byttor, pannor, grytor, knivar, textilier, m.m . Vi har idag över hundra leverantörer, och bland dem finner du märken såsom Mateus Stock, Klong, Global, Marimekko, Bruka design, Solstickan, Paradisverkstaden. Le Creuset och Bialetti.

Vi har även andra godheter som passar gott till både thé & kaffe, i butiken finner du en mängd olika marmelader, oljor, vinäger, praliner, choklad, lakrits, kolor & karameller.

Varje månad har vi en egen théblandning och till jul gör vi vårt eget julkaffe som är mycket uppskattat.

Har du inte besökt oss, så hoppas vi att du ska känna dig välkommen att titta in hos oss snart, om inte annat så för att uppleva de fantastiska dofter som till och med letar sig en bit ut på gatan.